El

Elsklings nya butik – smarta elprylar till ditt hem!

2022-10-25 Tone Westerholm
Elskling.se öppnar ny butik för elprylar.

Vill du effektivisera din energianvändning och ha möjligheten att minska dina elkostnader? Är du kanske intresserad av solceller eller behöver en laddbox till din elbil? För dig som vill vara säker på att du får rätt produkt till ditt hem har Elskling öppnat sin nya butik med smarta elprylar.

Energismarta och säkra produkter till ditt hem

Elskling har sen många år tillbaka hjälpt sina kunder att minska sina elkostnader genom att jämföra elavtal. Nu har vi öppnat vår egen butik med elrelaterade prylar från noga utvalda företag för att du enkelt ska hitta smarta, säkra och energisparande produkter till ditt hem.

Smart styrning

Ngenic är ett branschledande energiteknikföretag som erbjuder smart styrning av elen i ditt hem. Med deras smarta styrning kan du ha koll på din energiförbrukning och samtidigt spara energi.

Energirådgivning

Eklund & Eklund har ett team med experter som ger energirådgivning – du får en helhetsbild av allt energirelaterat i ditt hem och hur du optimerar din elförbrukning. På så vis kan du spara både pengar och energi.

Laddboxar för elbilar och elhybrider

Laddboxbolaget erbjuder smidiga laddboxar för dig och din elbil. Oavsett vilken laddbox du väljer har de alla en sak gemensamt – du kan ladda elbilen klimatsmart, snabbt och säkert.

Solceller och installation

Hos Otovo kan du välja mellan att köpa eller leasa solceller. Otovos solcellsexperter kommer hem till dig och skräddarsyr en solcellslösning för dig och ditt hus. De erbjuder dessutom en garanti på upp till 20 år utöver tillverkarnas egna garantier, beroende på om du köper eller leasar dina solceller.

Fler i samma kategori

Se alla
Elskling_artiklar-8.png
El Vad är en energideklaration?
Vi går igenom allt som är bra att ha koll på gällande energideklarationen.
Elskling_artiklar-5.png
El Vad är energioptimering?
Vi förklarar vad som menas med energioptimering och hur det kan förbättra din elförbrukning som kund.
Elskling_artiklar-4.png
El Energiskatt – hur fungerar skatt på el?
Vi tittar närmare på den skatt du betalar för el och hur hög den är för tillfället.