Vi jämför Stockholms Elbolag elpriser

Som ledande och oberoende elbytartjänst jämför elskling.se Sveriges samtliga elhandelsbolag. Du har valt att visa mer information om Stockholms Elbolag: ett av Sveriges 131 elhandelsbolag.

Stockholms Elbolag AB

Stockholms Elbolag grundades 2015 och är ett svenskt oberoende elbolag. Vi har sedan starten varit ett av Sveriges billigaste elbolag och vi har idag över 50 000 elkunder. Vi har ingen elproduktion eller elnät som kan finansiera vår verksamhet utan vi lever helt av kundlojalitet genom att erbjuda billigast möjliga el till våra kunder.

För att vi ska vara konkurrenskraftiga så måste vi tänka annorlunda. Vi satsar därför stora resurser på teknologiutveckling, digitalisering, automatiserade processer men framförallt på att erbjuda en bra arbetsmiljö åt vår personal som är vår största tillgång.

Vi har t.ex. utvecklat en unik tjänst med samfakturering av elnät och el som är mycket uppskattad av våra kunder. Tjänsten är kostnadsfri och innebär att kunden kostnadsfritt får alla sina el- och elnätsfakturor på en samlingsfaktura. Vi erbjuder också förnybar el kostnadsfritt till alla kunder som önskar det.

Varmt välkommen som kund hos Stockholms Elbolag - hela Sveriges elbolag!
Just nu jämför elskling.se elpriser för 90 elavtal från Stockholms Elbolag.

Gör en prisjämförelse

Ha din elräkning till hands och kontrollera att du inte är bunden vid ditt nuvarande elavtal

Totalt antal unika elavtal på elskling.se: 2103 stycken