Pressrum

elskling.se stärker organisationen

2010-06-04 18:27Faraz Azima, en av grundarna av bolaget ansluter på heltid för att driva KTH-gängets elsklingsprojekt framåt. - Vi har haft detta som vision och mål från dag ett då vi startade elskling.se. Vi är ett dynamiskt gäng som kompletterar varandras egenskaper och denna förstärkning är mycket positivt för teamet, säger Petter Marwig grundare och vice vd

Faraz har en gedigen bakgrund från elmarknaden där han under flera år arbetat som elmarknadsanalytiker och handlat på elbörsen (NordPool). Han har en god helhetsbild av elmarknaden och dess funktionalitet och utmaningar vilket är en nödvändighet för elskling.se som elbytesexpert.

Faraz Azima tillträdde som verkställande direktör för elskling AB den 1 maj och avgår därmed från sin tidigare post som styrelseordförande. Ny styrelseordförande blir Göran Tollstam som också varit med från starten.

För mer information om elskling.se Kontakta:
Faraz Azima, grundare och vd 070-771 12 56
Om Elskling AB - Sveriges största sajt för jämförelse och byte av elavtal
Elskling AB grundades och drivs sedan starten 2007 av fem Civilingenjörer från KTH som efter några års erfarenhet från näringslivet samlades kring idén om att det behövs en oberoende, heltäckande tjänst av hög kvalitet som ökar transparensen på den svenska elmarknaden. www.elskling.se erbjuder ett för konsumenten, kompetent, enkelt och objektivt verktyg som underlättar krångliga jämförelser och bytesförfaranden och därmed stimulerar och ökar antalet som aktivt väljer elhandelsbolag. Sedan starten 2007 har elskling hjälpt över 100 000 svenskar att jämföra och byta elavtal på www.elskling.se.

Elskling AB, Sandelsgatan 16, 115 34 Stockholm, Tel 08-650 81 15, Fax 08-650 54 22, info@elskling.se