Elsklings nya butik – smarta elprylar till ditt hem!

2022-10-25 10:54

Vill du effektivisera din energianvändning och ha möjligheten att minska dina elkostnader? Är du kanske intresserad av solceller eller behöver en laddbox till din elbil? För dig som vill vara säker på att du får rätt produkt till ditt hem har Elskling öppnat sin nya butik med smarta elprylar.

Energismarta och säkra produkter till ditt hem

Elskling har sen många år tillbaka hjälpt sina kunder att minska sina elkostnader genom att jämföra elavtal. Nu har vi öppnat vår egen butik med elrelaterade prylar från noga utvalda företag för att du enkelt ska hitta smarta, säkra och energisparande produkter till ditt hem.

Smart styrning

Ngenic är ett branschledande energiteknikföretag som erbjuder smart styrning av elen i ditt hem. Med deras smarta styrning kan du ha koll på din energiförbrukning och samtidigt spara energi.

Energirådgivning

Eklund & Eklund har ett team med experter som ger energirådgivning – du får en helhetsbild av allt energirelaterat i ditt hem och hur du optimerar din elförbrukning. På så vis kan du spara både pengar och energi.

Laddboxar för elbilar och elhybrider

Laddboxbolaget erbjuder smidiga laddboxar för dig och din elbil. Oavsett vilken laddbox du väljer har de alla en sak gemensamt – du kan ladda elbilen klimatsmart, snabbt och säkert.

Solceller och installation

Hos Otovo kan du välja mellan att köpa eller leasa solceller. Otovos solcellsexperter kommer hem till dig och skräddarsyr en solcellslösning för dig och ditt hus. De erbjuder dessutom en garanti på upp till 20 år utöver tillverkarnas egna garantier, beroende på om du köper eller leasar dina solceller.

Till butiken

Företagsägare och bostadsföreningar – titta hit!

Inom kort kommer även produkter till butiken för dig som har ett företag, är fastighetsägare eller sitter i en bostadsrättsförening till butiken.

elskling.se erbjuder privatpersoner och företag ett kompetent, enkelt och objektivt verktyg som underlättar krångliga jämförelser och bytesförfaranden och därmed stimulerar och ökar antalet som aktivt väljer elhandelsbolag. Sedan starten 2007 har sajten hjälpt över 700 000 svenskar att jämföra och byta elavtal på elskling.se. Företaget grundades och drivs sedan starten 2007 av fem civilingenjörer från KTH som efter några års erfarenhet från näringslivet samlades kring idén om att det behövs en oberoende, heltäckande tjänst av hög kvalitet som ökar transparensen på den svenska elmarknaden. Elskling AB blev utsedd till ett Gasellföretag 2012 av Dagens Industri. www.elskling.se

Gör en prisjämförelse

Ha din elräkning till hands och kontrollera att du inte är bunden vid ditt nuvarande elavtal